Egy füredi áruházban

2018.03.03. 09:48

Lebukott az agyafúrt férfi: hiába vágta le az áruvédelmi eszközt

Február 28-án, este egy 49 éves mezőhegyesi férfi Balatonfüred egyik áruházában a polcról levett két üveg szeszes italt, amiket a kosárba tett.

Kovács Erika

Ezután átment egy másik osztályra, magához vett egy fogót, azzal bement egy próbafülkébe, ahol a kisebb üveget a kabátja belső zsebébe rejtette, majd a szerszámmal a nagyobb italról az áruvédelmi eszközt levágta, és az üveget a táskájába tette, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferenstől. A műszaki osztályon a férfi a fogót visszatette a helyére, utána az eltávolított áruazonosítót az egyik polcon elrejtette. A kosarában lévő többi árut kifizette a pénztárnál, ahol már a biztonsági őr várta, aki értesítette a balatonfüredi rendőröket. A kiérkező egyenruhások a mezőhegyesi férfit előállították a helyi kapitányságra, ahol az ügyeletes nyomozó gyanúsítottként kihallgatta. A 49 éves férfival szemben szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!