három órán belül elfogták

2018.05.07. 07:00

Volt alkalmazott lopott pénzt egy pápai étterem kasszájából

A pápai rendőrök három órán belül elfogták azt a homokbödögei férfit, aki egy étteremből pénzt lopott, tudtuk meg Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

Egy pápai vendéglátóegység tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. május 2-án 12 óra körül, hogy az étterem kasszájából valaki eltulajdonított több tízezer forintot.

A nyomozók adatgyűjtésével egy 28 éves homokbödögei lakos került a rendőrség látókörébe, aki korábban már dolgozott alkalmazottként a vendéglőben. A rendőrök a bejelentés után három órán belül a helyi buszpályaudvaron igazoltatták a férfit, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Elmondása szerint áprilisban és májusban már két alkalommal is járt a vendéglátóegységben, és összesen közel kétszázezer forintot vitt el. A 28 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!