Nagyvárosi Közbiztonsági Program

2018.06.03. 12:00

Járásőr szolgálat a Cholnoky városrészben

A Nagyvárosi Közbiztonsági Program keretében teljesítettek szolgálatot a veszprémi rendőrök a társszervekkel együttműködve a Cholnoky városrészben, a napokban, tudtuk meg Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

A Veszprémi Rendőrkapitányság egyenruhásai a helyi és a gyulafirátóti polgárőrökkel, a közterület-felügyelőkkel, valamint a településrész önkormányzati képviselőjével közösen járták be a területet 2018. május 31-én, délután, mialatt a kapitányság megelőzési munkatársa információs pontot is működtetett a Cholnoky lakótelepi Könyvtárban.

.: Együtt beszélték meg a teendőket indulás előtt a rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők
Fotó: Rendőrség

Ide meghívták a városrész nyugdíjasait is, akik a személyes tanácsadás mellett bűnmegelőzéssel, biztonsággal kapcsolatos kiadványokat vehettek át, és megnézték a kapitányság „A kerékpáros, valamint a gyalogos közlekedés veszélyei a megyeszékhelyen” című közlekedésbiztonsági kisfilmjét. A szépkorúaknak beszéltek arról is, hogy kerékpárjaikat regisztrálhatják a BikeSafe rendőrségi adatbázisába. Az utcai beszélgetéseken kiderült, az emberek elégedettek a közbiztonsággal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában