baleset a 82-esen

2018.08.01. 15:53

Fának ütközött egy teherautó, ketten megsérültek (frissítve)

Két személy megsérült, amikor egy teherautó fának ütközött Zirc-Kardosrétnél, a 82-es számú úton szerdán, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

Fotó: Archív

A helyszínelés teljes útlezárás mellett történik, a forgalmat Nagyesztergár, Dudar, Bakonyoszlop és Bakonyszentkirály felé terelik el.

A katasztrófavédelem információi szerint lesodródott az úttestről és egy út menti fának csapódott egy kisteherautó a 82-es főút Csesznek és Kardosrét közötti szakaszán, Nagyesztergár térségében. A gépkocsiba egy ember beszorult, akit a balesethez riasztott zirci önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. Az eset során több ember megsérült, őket a mentők kórházba szállítják. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Friss információnk szerint összesen hatan sérültek meg súlyosan, illetve könnyebben a balesetnél, ahová nagy erőkkel vonult ki a mentőszolgálat.

19:37 A baleset helyszínelése és mentése véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!