jelentkezzen, ha látta!

2018.09.07. 11:59

Eltűnt férfit keres az ajkai rendőrség

Az ajkai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Fotó: rendőrség

Az Ajkai Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 74 éves Rózsavölgyi István eltűnése ügyében – adja hírül a police.hu.

A férfi 2018. szeptember 6-án délelőtt kamondi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Rózsavölgyi István körülbelül 170-180 centiméter magas, megközelítőleg 80 kg súlyú, bajuszos, ősz hajú, lassú járású. Eltűnésekor fehér színű nadrágot, sportcipőt, illetve zöld színű felsőruházatot viselt.

Fotó: rendőrség

Az Ajkai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rózsavölgyi Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!