nekitámadtak

2019.01.16. 09:19

Kamasz fiával együtt rabolt az anya Badacsonytördemicen

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

police.hu

Egy gyulakeszi lakos 2018. március 12-én megkereste a település körzeti megbízottját, hogy egy szóváltást követően ismerőse, egy 50 éves nő nekitámadt és elkezdte ütni őt. A helyzetet kihasználva a nő 16 éves fia pedig kicsavarta a sértett kezében lévő közel hetvenezer forintot, majd elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő egy órán belül Badacsonytördemic belterületén igazoltatták a személygépkocsival közlekedő, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 50 éves badacsonytördemici nőt és 16 éves fiát. Az intézkedés során a járőrök a nő táskájában megtalálták az eltulajdonított készpénz nagy részét, melyet visszaadtak a tulajdonosának.

A két személyt a járőrök előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették őket. Anya és fia ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tapolcai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!