barnagon melléképület lángolt

2019.01.24. 15:30

Letarolta a gázórát egy autó Nagyacsádon

Az elmúlt 24 órában sem unatkoztak megyénk tűzoltói: szerda éjfél körül érkezett bejelentés tűzesetről, csütörtökön kora reggel pedig egy autó által letarolt gázóráról.

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka Barnag Fő utcájának egy családi házánál kapott lángra egy körülbelül tíz négyzetméteres melléképület – adja hírül a katasztrófavédelem. A veszprémi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet és akadályozták meg a lángok továbbterjedését. A melléképületben egy személy lakott, elhelyezése a helyszínen megoldott volt, ezért lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. Az eset során senki sem sérült meg.

Január 24-én reggel Nagyacsádon, a Kossuth utcában megcsúszott egy személyautó, és egy családi ház kerítését kidöntve kitörte a gázórát is.

Az ütközés során sérült a gázvezeték, ezért a helyszínre riasztották a katasztrófavédelmi mobil labort. A levegőben a lakóingatlanok területén földgáz-koncentráció nem volt kimutatható a mérés időpontjában, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A sérült járművet a pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd leemelték a kerítésről. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!