rátámadtak a bejelentőre

2019.02.05. 18:05

Baseballütővel és húsvágó bárddal garázdálkodtak Almádiban

A rendőrök a helyszínen elfogták a 20 és 22 éves elkövetőket.

Fotó: rendőrség

A rendőrségre 2019. február 2-án 23 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy két személy Balatonalmádiban a vasútállomáson és a mellette lévő aluljáróban garázdálkodik, valamint egyikőjük a nála lévő baseballütővel a bejelentő felé ütött, amivel nem találta el a sértettet – adja hírül a police.hu.

Fotó: rendőrség

A kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták a két elkövetőt, a 22 éves alsóörsi K. Kristófot és a 20 éves balatonalmádi M. Ferencet. Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy K. Kristóf egy baseballütővel az aluljáróban lévő biztonsági kamerát, míg M. Ferenc egy bárddal a vasútállomáson lévő padot rongálta meg.

A két fiatalt előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Személygépkocsijuk átvizsgálása során a rendőrök megtalálták a bűncselekményhez használt eszközöket is, melyet lefoglaltak.

A 22 éves K. Kristóf ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és rongálás vétség, a 20 éves M. Ferenc ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!