Nincs nyoma idegenkezűségnek

2019.04.10. 08:31

Holttestet találtak Hegymagason a patakban

Egy negyven év körüli, helybeli férfi holttestét találták meg kedden, Hegymagason, a patakban, tudtuk meg olvasónktól.

Kovács Erika

Tűzoltók a tragédia helyszínén

Fotó: Badacsonytomaji HTP

A falubeliek tegnap este elmondták, arra lettek figyelmesek, hogy tűzoltók és rendőrök érkeznek a patakhoz, aztán hallották, hogy mekkora tragédia történt ott. Úgy mondták, falubelijük jóravaló ember volt, kedvelték, alkalmi munkákból élt, szülei meghaltak. Pulijával ment mindenhová, vele együtt sétált ki a patakhoz is, ahová a falubeliek szerint a férfi véletlenül beleeshetett, és megüthette magát a kőmedernél.

Kőmeder veszi körbe patakot, amelybe beleesett a férfi Hegymagason. Fotó: Kovács Erika

- Egy nő kutyát sétáltatott, és ő találta meg a Tapolca-patakban a 46 éves férfit, majd ő értesítette a mentőszolgálatot is, mondta el Gyurka Miklósné alpolgármester, aki látta a villogó autót, amikor megérkezett Hegymagasra.

Fotó: Badacsonytomaji HTP

A helyszínt a rendőrség kiérkezéséig a Veszprém megyei katasztrófavédelem biztosította, közölte Szolgainé Soós Gabriella alezredes, megyei katasztrófavédelmi hivatalvezető.

Fotó: Badacsonytomaji HTP

A rendőrség közölte: bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a történteket a Tapolcai Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!