elfogták

2019.04.05. 14:17

Veszprémbe járt lopni a várpalotai férfi

A veszprémi rendőrök elfogták azt a várpalotai férfit, aki két drogériából is lopott.

police.hu

Egy veszprémi illatszerboltból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. április 3-án 11 óra körül, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőröknek az üzlet munkatársai elmondták, hogy egy férfi két csomag borotvapengét rejtett a ruházata alá, melyeket fizetés nélkül szándékozott a boltból kivinni. A járőrök az adatgyűjtés során azt is megállapították, hogy a tetten ért 24 éves személy 2019. március 19-én is járt az üzletben és hasonló módszerrel három üveg parfümöt lopott el, valamint 2019. április 1-jén egy másik drogériából szintén borotvapengét és illatszert vitt el. A lopások által az üzleteket működtető cégeknek összesen közel nyolcvanezer forint káruk keletkezett, míg az utolsó alkalommal a veszélyeztetett érték húszezer forint volt.

A járőrök a várpalotai férfit elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!