az elsőből nem tanult

2019.12.06. 16:00

Tört, zúzott a tapolcai férfi: egy nap alatt kétszer vitték be a rendőrök

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 30 éves helyi férfival szemben folytattak büntetőeljárást.

police.hu

Fotó: police.hu

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. november 10-én 12 óra után, hogy egy tapolcai szórakozóhelyen egy férfi hangosan szidalmazza a többi vendéget, illetve a személyzetet. A személy az épületből kilépve az utcára borított egy szeméttároló konténert is, valamint felkapott egy kerékpártárolót, és azt dobálta a földhöz. A kiérkező járőrök az erősen ittas állapotban lévő 30 éves helyi lakost a helyszínen elfogták, és előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd az elszámoltatását követően szabadon bocsátották. Ellene garázdaság vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentést tettek.

Egy másik tapolcai vendéglátóhelyről ugyanazon a napon 22 óra körül érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy személy összefüggéstelenül üvöltözik és sörösüvegeket tör. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen igazoltatták az elkövetőt, ismét a 30 éves tapolcai lakost, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi ellen kétrendbeli garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!