zajra ébredt

2020.01.07. 20:03

Sikerült elzavarnia a betörőt a 82 éves révfülöpi asszonynak

A tapolcai rendőrök 24 órán belül elfogták a 47 éves berettyóújfalui férfit.

Forrás: police.hu

Az eljárás adatai alapján egy 82 éves asszony 2020. január 3-ára virradó éjszaka értesítette a rendőrséget, hogy révfülöpi családi házában hangos üvegcsörömpölésre ébredt. Amikor a konyhájába ment, hogy megnézze mi történt, a betört konyhaablakon keresztül egy ismeretlen személyt pillantott meg, aki a helyiségbe elemlámpával világított be. Miután a sértett kérdőre vonta, a férfi sietve távozott a helyszínről. A kiérkező járőrök megállapították, hogy az elkövető a ház garázsából kihozott kerti műanyagszékre állva egy kővel törte be a konyha ablakát, hogy azon keresztül bejusson az ingatlanba. A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként egy 47 éves berettyóújfalui lakos került látókörbe, akit még aznap Révfülöp egyik utcájában elfogtak.

Fotó: police.hu

A férfit ezután előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottat a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján az illetékes bíróság 2020. január 6-án letartóztatta. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!