járőrökbe futott

2020.03.30. 13:42

Engedély nélkül vitte el a főnök kocsiját, miközben el is volt tiltva a vezetéstől

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai egy 18 éves egyházaskeszői férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

police.hu

Fotó: Archív

A járőrök március 28-án délelőtt Balatonalmádi belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét, írta meg a rendőrség.

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 18 éves egyházaskeszői lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Pápai Járásbíróság ittas járművezetés miatt, a Pápai Rendőrkapitányság pedig engedély nélküli vezetés miatt eltiltotta a járművezetéstől.

A férfi elmondta a rendőröknek továbbá azt is, hogy az autót munkaadójától hozta el annak tudta és beleegyezése nélkül. A járőrök a sofőrt ezután előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene jármű önkényes elvétele vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás, illetve a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!