még folyik a nyomozás

2020.03.12. 16:00

Visszakapta az ellopott trófeát a megyei vadásztársaság

Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

police.hu

Forrás: Illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást négy férfi ellen, akik 2020 januárjában és februárjában Nagydém külterületén az erdészet tudta és engedélye nélkül elhullott gímszarvas agancsokat gyűjtöttek.

A nyomozás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a gyanúsítottak egyike, a 21 éves nagydémi férfi egyik alkalommal talált az erdőben egy vadtetemet is, majd levágta annak fejét, hazavitte, és trófeát készített belőle. A rendőrök a házkutatáskor megtalálták a lopott trófeát, melyet lefoglaltak.

Az ellopott szarvasagancsot 2020. március 11-én Dr. Nagy Ákos rendőr alezredes, a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője adta át az illetékes vadásztársaság képviselőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!