három főt letartóztattak

2020.06.16. 16:00

Husánggal estek egymásnak Veszprémben – a rendőrök orra előtt

A veszprémi rendőrök még a helyszínen elfogták a fahusánggal és zártszelvénnyel egymásra támadó halimbai lakosokat.

police.hu

Forrás: pixabay.com

A megyeszékhelyi kapitányság járőrei a buszpályaudvaron tartottak ellenőrzést június 15-én este, amikor hangoskodásra lettek figyelmesek.

A vásárcsarnok parkolójában egy öt főből álló társaság nézeteltérésbe keveredett egymással, lökdösődtek, kiabáltak, akik közül ketten különféle ütlegelésre alkalmas fa- és fémtárggyal felfegyverkezve támadólag léptek fel egymással szemben. Az esetnek a rendőrök beavatkozása vetett véget. A rendőri intézkedés során három főt a helyszínen elfogtak és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállítottak, akik közül egy 23 éves férfit és egy 33 éves nőt gyanúsítottként kihallgattak. A rendelkezésre álló adatok szerint előbbi a nála lévő fahusánggal, utóbbi pedig a helyszínen éppen szerelés alatt álló piaci sátrak vázát képező egyik zártszelvényt magához véve ütötte meg a másikat. Az előállított harmadik személyt tanúként hallgatták ki a nyomozók.

Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában