csak a medálokat sikerült megszereznie

2020.08.27. 16:00

Járókelők nyakából próbálta letépni a láncot egy férfi Várpalotán

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a 28 éves pápai férfit, aki a gyanú szerint járókelők nyakából akarta kitépni a nyakláncukat.

Forrás: rendőrség

A Várpalotai Rendőrkapitányság rablás bűntett és kétrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves pápai lakos ellen – írja a police.hu.

A gyanú szerint a férfi 2020. augusztus 19-e és augusztus 25-e között három alkalommal próbálta járókelők nyakából kitépni az ékszereiket. Minden esetben azonban csak a medálokat sikerült megszereznie és azokkal elfutnia a helyszínekről, mivel a sértettek a lopási szándékot észlelve gyorsan a nyakláncukhoz kaptak.

Fotó: rendőrség

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és 2020. augusztus 25-én délután Várpalotán elfogták. Ezután előállították, és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták, majd előterjesztést tettek letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!