Telefontanú

2020.09.18. 16:00

Baleset szemtanúit keresi a Balatonalmádi Rendőrkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya nyomozást folytat közlekedési baleset gondatlan okozása miatt ismeretlen tettes ellen.

police.hu

Forrás: pixabay.com

A rendőrség tájékoztatása szerint szerint 2020. augusztus 29-én 10 óra 14 perc körül Balatonalmádiban, a Balatonfűzfői út 32. szám előtti útszakaszon – Balatonfűzfő irányából Alsóörs felé – közlekedett ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, Suzuki típusú gépkocsival. Közlekedése során az előtte, vele azonos irányba haladó Yamaha típusú motorkerékpár előzésébe kezdett, melynek során a motor előzését még nem fejezte be, ennek ellenére visszatért a jobb oldali forgalmi sávba. A személygépkocsit észlelve az előzött motorkerékpár vezetője fékezett, és az ütközés elkerülése miatt a jobb oldali füves útpadkára, majd a mellette lévő árokba hajtott járművével. A közlekedési balesetben a kétkerekű sofőrje és utasa megsérültek.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan.

A szemtanú jelentkezhet a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon személyesen (8220 Balatonalmádi, Hadak útja 4-6.), bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!