fának csapódott egy személyautó

2020.09.21. 10:26

Halálos baleset történt Pálkövénél (frissítve)

Meghalt az utas abban a BMW-ben, amelyik előzés közben egy balra kanyarodó Nissan Qashqai típusú autónak ütközött, majd nekicsapódott egy fának a 71-es útnál, Pálköve határában hétfőn – tudtuk meg Kucsera Katalin rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

Forrás: rendőrség

Információnk szerint a BMW-ben egy 53 éves budapesti férfi utazott, a 34 éves sofőrt, aki szintén budapesti, mentőhelikopter szállította kórházba, miután a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsból.

A Nissant egy férfi vezette, aki egyedül volt az autóban, ő nem sérült meg.

Fotók: rendőrség

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták. A rendőrök a Keszthely felé haladókat Kékkút irányába, a Balatonfüred irányába közlekedőket Pálköve belterületére terelik.

A katasztrófavédelem közölte, hogy a műszaki mentést a badacsonytomaji hivatásos és a kővágóörsi önkéntes tűzoltók végezték.

13.22: Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!