Kék hírek

2020.09.16. 09:30

Négy balesetnél is helyszíneltek a rendőrök – Ez történt az elmúlt huszonnégy órában

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét.

Forrás: pixabay.com

További négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására – írja a police.hu. A szolgálatot ellátó állomány három embert vett őrizetbe és tizenegy főt állított elő, köztük öt személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök Veszprémben, a Jutasi úton igazoltattak egy autóval közlekedő hajmáskéri lakost 2020. szeptember 15-én, 1 óra 5 perckor. Az intézkedés során a 33 éves sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért őt további mintavétel céljából a rendőrök előállították. A mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben.

A fenti eseten túl további három személlyel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!