tartózkodási helye ismeretlen

2020.10.12. 10:26

Eltűnt egy 14 éves lány Veszprémből – ki tud róla?

Alexandra péntek éjszaka elhagyta édesapja veszprémi lakását, azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Forrás: rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság adott ki körözést eltűnés miatt a 14 éves Cseh Alexandrára, aki az Eltűnt emberekért közösségi oldal információi szerint pénteken éjszaka elhagyta édesapja veszprémi lakását, azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Fotó: rendőrség

Név: Cseh Alexandra

Születési családi és utónév: Cseh Alexandra

Nem: Nő

Születési hely: Mór

Születési dátum: 2006. 01. 17.

Állampolgárság: magyar

Alexandra kb.165 cm magas, vékony testalkatú, 45-50 kg súlyú lány, haja szőkésbarna, vállig érő, de mindig máshogy hordja, felkötve vagy copfban, nem festett. Különös ismertetőjele, hogy az orra alatt vízszintes vágásnyom látható egy gyermekkori esés okán.

Kérik, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon a nap 24 órájában, vagy a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!