egy korábbi sérelem miatt

2020.10.20. 20:00

Szociális intézmény munkatársára támadt egy lesenceistvándi páros

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Forrás: rendőrség

A rendőrséget a sértett értesítette 2020. június 25-én a reggeli órákban, mert Lesenceistvándon egy korábbi sérelem miatt egy nő és egy férfi először szóban, majd tettleg is bántalmazták – írja a police.hu.

A két elkövető hangosan szidalmazta áldozatát, és miközben megpróbálták őt az álló kocsiból kirángatni, tenyérrel többször megütötték, majd járművét is ütni-rúgni kezdték. A kiérkező járőrök a támadó párost elfogták, előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Fotó: rendőrség

A 48 éves lesenceistvándi nő és a 45 éves, szintén lesenceistvándi férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!