hét sofőrnél merült fel az ittasság gyanúja

2020.11.30. 16:00

Harminchét baleset, öt sérült az elmúlt hét Veszprém megyei mérlege

A rendőrök összesen 37 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Forrás: rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2020. november 23-án 0 órától 2020. november 29-én 24 óráig összesen 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt – olvasható a a rendőrség honlapján.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset a fenti időszakban 2, illetve könnyű sérüléssel végződő baleset szintén 2 történt. A közúti közlekedési balesetekben 3 személy sérült meg súlyosan, 2 fő pedig nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A fenti időszakban 33 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek helyszínén végzett alkoholteszteres vizsgálat egyetlen esetben sem végződött pozitív eredménnyel.

A héten a Veszprém megyei rendőrök összesen 7 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, köztük egy sofőr anyagi káros balesetet okozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!