szóváltásba keveredtek

2021.01.09. 12:22

Ketten egy ellen: bántalmaztak és kifosztottak egy embert Várpalotán

A helyi nyomozók gyanúsítottként kihallgattak két férfit, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Képünk illusztráció.

A sértett bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy 2021. január 8-án, 11 óra körül Várpalotán bántalmazták és elvették a pénztárcáját, benne készpénzzel, iratokkal és bankkártyával – írja a police.hu.

A beszerzett adatok alapján a sértettel egy 39 éves helyi és egy 32 éves vöröstói lakos keveredett szóváltásba, majd a feljelentőt szidalmazták és bántalmazták is. A tettlegességet követően a sértett zsebéből egyikük kivette annak pénztárcáját, majd távoztak a helyszínről. A bántalmazott fél az eset során könnyebben megsérült.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították, majd egy órán belül elfogták és előállították a feltételezett elkövetőket, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket kifosztás bűntett, garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A két férfit a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!