az áramot is lopta

2021.01.13. 13:46

Megpörkölődött a kannabisz a berhidai padlástűzben, lebukott a drogtermesztő

A várpalotai rendőrök büntetőeljárást indítottak egy 32 éves berhidai férfival szemben, aki otthonában termesztette a kannabiszt.

Forrás: rendőrség

A rendőrségre 2021. január 12-én, kedden délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy egy berhidai családi ház tetőtere kigyulladt és az oltást követően kábítószergyanús maradványokat találtak a lakásban – írja a police.hu.

Fotó: rendőrség

A helyszíni szemle során a rendőrök a leégett padlástérben már leszüretelt 8 tő, míg egy másik helyiségben 10 tő kannabiszt találtak, melyeket megfelelő, mesterséges körülmények között gondoztak. A házban lakó 32 éves férfit a nyomozók elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Fotó: rendőrség

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították azt is, hogy a férfi a kábítószer termesztéséhez az áramot engedély nélkül használta, ezért lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is kihallgatták.

Az elkövetőt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kapcsolódó írásunk:

https://www.veol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kigyulladt-egy-haz-berhidan-4319326/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!