késsel várta volt élettársát

2021.01.14. 16:00

Öléssel fenyegetőzött a pápai férfi

Befejezték egy 47 éves pápai férfival szemben a nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon, melyet emberölés előkészülete bűntett gyanúja miatt folytattak, tudtuk meg Aradi-Pogány Virág megyei rendőrségi sajtószóvivőtől.

Kovács Erika

Forrás: rendőrség

Az iratokat átadták az ügyészségnek.

A gyanú szerint a férfi az elmúlt években többször megfenyegette volt élettársát és annak párját, hogy megöli őket, valamint a közös gyermeküket is.

A férfi egy tőrkéssel várta volt élettársát a pápai autóbusz-pályaudvaron tavaly augusztus 12-én, hogy bántalmazza. Ezt több ismerősének el is mondta a helyszínen, amíg várakozott. A nő sejtette, hogy volt párja várja az állomáson, ezért máshol szállt le a buszról. A férfit elfogták pápai otthonában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság mélységi ellenőrzési és közterületi támogató alosztályának munkatársai, augusztus 13-án.

Fotó: rendőrség

A házkutatáson megtalálták és lefoglalták a kést a rendőrök. A férfit előállították, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján letartóztatta a bíróság a férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!