szeszes italt akart lopni

2021.01.09. 09:54

Visszatérő tolvajt fogtak egy veszprémi boltban

A rendőrségre január 8-án, pénteken délután érkezett bejelentés egy veszprémi boltból arról, hogy az üzletben egy férfit lopáson értek tetten.

Forrás: pixabay.com

A kiérkező járőrök megállapították, hogy a 45 éves helyi lakos szeszes italt akart lopni, azt a táskájába rejtette, miután eltávolította róla az áruvédelmi eszközt – írja a police.hu.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy az elkövető két nappal korábban is lopott az üzletből, így előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták kétrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt vett őrizetbe, nyolc embert állított elő, köztük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!