ködben előzött a mercedes

2021.02.09. 12:59

Baleset szemtanúit keresik a balatonalmádi rendőrök

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya nyomozást folytat közúti veszélyeztetés bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Forrás: rendőrség

Az eljárás eddigi adatai szerint 2021. február 6-án, 10 óra 20 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke/grafitszürke színű, Mercedes gyártmányú – kombi – személygépkocsival közlekedett a 710-es számú főúton, az M7-es autópálya felől Balatonfűzfő irányába – írja a police.hu.

Fotó: rendőrség

A sűrű köd ellenére a papkeszi körforgalomhoz vezető egyenes szakaszon (a főút 5. kilométerszelvényénél) az előtte haladó autók előzésébe kezdett, ennek során egy vele szemben szabályosan közlekedő – a képen látható Volkswagen – személygépkocsit hirtelen irányváltoztatásra kényszerített, így az az ütközés elkerülése miatt előbb egy közlekedési táblának hajtott, majd a vízelvezető árokba sodródott, személyi sérülés nem történt.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

Fotó: rendőrség

A szemtanú jelentkezhet a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon személyesen (Balatonalmádi, Hadak útja 4-6.) vagy hívja a 06-88-593-920-as telefonszámot a 4518-as melléket kérve, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!