Rendőri intézkedések

2021.02.19. 09:44

Hét elfogott, kilenc előállított személy 24 óra alatt Veszprém megyében

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Forrás: Illusztráció

A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, közülük egyet ittas járművezetés miatt – írja a police.hu. Kilenc személyt állítottak elő, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2021. február 18-án, 11 óra 40 perckor Várpalotán igazoltattak egy 27 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt ezt követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!