24 óra hírei

2021.02.09. 11:36

Körözött orgazdát fogtak a rendőrök Balatonfüreden

A járőrök 2021. február 8-án, reggel Balatonfüreden igazoltattak egy 32 éves budapesti lakost.

Fotó: police.hu

Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel orgazdaság elkövetése miatt kapott közérdekű munka büntetését nem teljesítette, és a bíróság átváltoztatta szabadságvesztésre – írja a police.hu. A rendőrök a körözött személyt ezután elfogták, majd előállították, és a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és tizenhárom személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Kilenc embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!