büntetőeljárás indult ellene

2021.03.17. 16:00

Ittasan, jogsi nélkül szegte meg a kijárási korlátozást egy sofőr, Veszprémben kapcsolták le

Ismét ittasan vezetett és a kijárási korlátozást is megszegte a 21 éves férfi. A Veszprémi Rendőrkapitányság büntető- és szabálysértési eljárást folytat vele szemben.

Forrás: Illusztráció

A járőrök Veszprémben, a Jutasi úton igazoltattak egy 21 éves gépkocsivezetőt 2021. március 15-én, 21 óra 50 perckor – írja közleményében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a hatóság korábban ittas vezetés miatt már eltiltotta a járművezetéstől. A szemmel láthatóan ittas sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter ezúttal is pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították, majd őrizetbe vették, és a Veszprémi Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Siófok környékén élő sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A kijárási korlátozás megszegése és az eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök a 21 éves férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!