Laptopot, készpénzt lopott egy lakókocsiból a hajmáskéri férfi

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: rendőrség

Egy gazdasági társaság képviselője tett feljelentést a rendőrségen 2021. január 21-én, délelőtt arról, hogy cégük hajmáskéri telephelyére ismeretlen tettes betört – írja a police.hu. Az eljárás adatai szerint az ingatlan területén lévő és irodaként működtetett zárt lakókocsi ablakát befeszítve oda bemászott, majd egy laptopot, valamint készpénzt lopott el hatvanezer forintot meghaladó értékben.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök 2021. január 22-én, délben a feltételezett elkövetőt a lakásán elfogták, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított lakóhelyén megtartott házkutatás során a bűncselekményből származó laptopot megtalálták, melyet az 50 éves hajmáskéri férfi előzőleg a szennyestartóban rejtett el.

Fotó: rendőrség

A nyomozás során a rendőrök megállapították azt is, hogy az elkövető 2021. január 21-én, este egy másik hajmáskéri ingatlanba is bement lopási szándékkal, de a garázsban kutató férfit a tulajdonos megzavarta, így csak egy kompresszorfúvókát vitt el.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!