Baleset szemtanúit keresi a veszprémi rendőrség

A veszprémi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt folytatnak eljárást egy Szentkirályszabadján történt baleset kapcsán.

police.hu

A Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozást segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, áll a rendőrség közleményében.

Az eljárás eddigi adatai szerint egy ismeretlen személy az általa vezetett – feltehetően szürke színű – autóval Szentkirályszabadján, az Ibolya utcában közlekedett a Kossuth Lajos utca irányába 2021. március 27-én, 13 óra 15 perc körül. A Kossuth Lajos utca mellett párhuzamosan haladó kerékpárút kereszteződéséhez érve a gépkocsi nekiütközött a tőle jobb oldalról, a Balatoni út irányába közlekedő kerékpárosnak. Az ütközés következtében a kerékpáros elesett és 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül a Balatoni út irányába kanyarodva haladt tovább.

Fotó: Rendőrség

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek. A szemtanúk személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06-88/428-022-es telefonszámon a 1012-es melléket kérve jelentkezhetnek. Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Friss hírek Veszprém Megyéből

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában