Nem érdekelte, hogy elvették a jogosítványát, ittasan vezetett a zalahalápi férfi

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Fotó: Archív

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hét főt állítottak elő, köztük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2021. április 3-án, délután Zalahalápon igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 34 éves helyi lakost. Az intézkedés során a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Tapolcai Járásbíróság eltiltotta őt a járművezetéstől. A járőrök a sofőrt ezután további mintavételre előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az ittas járművezetésért pedig büntetőeljárás indult ellene. - írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!