Együtt lopott a fiatal páros Veszprémben

A rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 20 éves bakonyi kistelepülésen élő férfit és 17 éves veszprémi barátnőjét. Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 05. 26., sze – 12:07 A rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 20 éves bakonyi kistelepülésen élő férfit és 17 éves veszprémi barátnőjét.

Forrás: piaxabay

Az egyik veszprémi üzletből érkezett bejelentés 2021. május 25-én délután arról, hogy két személy ruhákat lopott. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és még aznap előállították a 20 éves Veszprémhez közeli településen élő férfit és 17 éves barátnőjét, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A tettesek elmondták, hogy már többször loptak ruhákat az üzletből, mellyel összesen több tízezer forint kárt okoztak. Az eltulajdonított ruhaneműket önként átadták a rendőröknek. Ellenük üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!