Elfutott a rendőrök elől a motoros, aki bedrogozva vezetett Veszprémben

Futás közben eldobott egy fehér port tartalmazó szemüvegtokot.

Forrás: rendőrség

A járőrök Veszprémben, az Aulich Lajos utcában akartak ellenőrizni egy motorost 2021. június 5-én 23 óra 41 perckor, azonban a sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg – írja a police.hu.

A férfi egy erdős területre hajtott, majd megállt és elfutott. A rendőrök utánasiettek és elfogták a sofőrt. Miközben a férfi futott, eldobott egy fehér port tartalmazó szemüvegtokot, melyet a rendőrök megtaláltak, majd később a motorkerékpár tárolójából is kábítószergyanús anyag került elő.

Fotó: rendőrség

A járőrök megállapították azt is, hogy a 34 éves veszprémi lakos úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy korábban a bíróság a járművezetéstől eltiltotta.

Előállítását követően kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket jelzett, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!