Elkapták a Pápa környéki falu tolvaját

Meglopta falubelijeit egy 54 éves férfi, akit a rendőrök előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak, őrizetbe vettek, és indítványozták a letartóztatását.

Polgár Tibor

A tulajdonos visszakapta az ellopott biciklit

Forrás: Rendőrség

A sértett április 16-án értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik Pápa környéki faluban lévő családi házuk udvaráról eltűnt egy fejsze.

A tulajdonos visszakapta az ellopott biciklit
Fotó: Rendőrség

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap azonosították és előállították az elkövetőt, akiről a nyomozás során megállapították, hogy 2020 februárjától 2021. június 5-ig több családi ház udvarába bement a településen, és szerszámokat, háztartási eszközöket, szeszes italt és egy kerékpárt is ellopott több tízezer forint értékben. A férfi a helyi temető sírjairól is több alkalommal lopott el növényeket. A körzeti megbízottak június 7-én a férfi lakhelyén, egy erdős területen, a fűben elrejtve megtalálták az ellopott biciklit, melyet visszaadtak a jogos tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!