rendőrség

2021.06.07. 15:00

Fókuszban a biztonság, közlekedési vetélkedőt szerveztek családoknak

Idén is megrendezte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megyei baleset-megelőzési bizottsága, a Közlekedik a család című országos vetélkedő megyei fordulóját, együttműködve a Skoda Piedl Autókereskedéssel és a Tesco-Global Áruházak Zrt.-vel.

Kovács Erika

Külső-Kádártai úti Tesco parkolójában, az elmúlt hétvégén mérték össze tudásukat, közölte Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferens. A népszerű megmérettetés célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a biztonságos közlekedésre. A rendezvényen a családok próbára tették a közlekedést érintő elméleti és gyakorlati tudásukat, így kitöltöttek KRESZ és egészségügyi tesztlapokat, végigmentek kerékpáros és autós ügyességi akadálypályán, cseréltek autókereket. A legügyesebb család részt vehet majd az országos döntőn. Aki azt megnyeri, egy Skoda Kamhiq típusú autót kap ajándékba. A Veszprém megyei győztest később hirdeti ki a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!