Elismerés és jutalom a berhidai késelő elfogásáért

Horváth Krisztián Tamás rendőr törzsőrmestert és Csizmazia Zsanett rendőr őrmestert dicséretben és jutalomban részesítette egy emberölési kísérlet elkövetésével gyanúsítható férfi azonosításáért, illetve elfogásáért, közölte a rendőrség.

Kovács Erika

Forrás: Rendőrség

A két rendőrt Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője dicséretben és jutalomban részesítette.

Fotó: Rendőrség

Megírtuk, egy 26 éves berhidai férfi minden előzmény nélkül késsel rátámadt egy nőre augusztus 19-én, kora reggel az egyik helyi buszmegállóban. A nő próbált védekezni, ezért dulakodtak. A férfi közben saját magát is megszúrta, ekkor a nőt magára hagyva elfutott. A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd a bejelentés után egy órán belül elfogták az illetőt az otthonában. Előállították, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását, amit elrendelt a bíróság. A férfi ellen emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!