Megkezdték az árokba borult autóbusz kiemelését az M7-esen, jelentős a torlódás

A helyszíni szemlét követően megkezdték az árokba borult autóbusz kiemelését. A kárhely felszámolása még várhatóan órákig eltarthat. Torlódásra kell számítani! A rendőrség kerülőutak igénybevételét javasolja.

Árokba borult egy autóbusz az M7-es autópályán, legalább nyolc ember meghalt

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Mint arról korábban hírt adtunk 2021. augusztus 15-én 4 óra 55 perckor halálos tömegszerencsétlenség történt az M7-es autópálya Budapest felé vezető pályatest 70. kilométerében, Szabadbattyán térségében.

Eddigi adataink szerint a balesetet szenvedett autóbusz Horvátországból visszatérő utasokat szállított, amikor eddig tisztázatlan okból árokba hajtott. Az autóbuszon 56 fő tartózkodott. Nyolcan, az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életüket vesztették, a többieket különböző fokú sérüléssel láttak el, illetve szállítottak kórházba a mentők helyszínre érkezett munkatársai.

https://www.veol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/horvatorszagbol-erkezo-turistabusz-lehetett-az-m7-es-tragedia-erintettje-video-4929878/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=veol&fbclid=IwAR1HNSU8o_NaN3e7OePHrEgNb0a2-0afJOHU7iq0TqWawmKA_ma20GQVnpE

A balesethelyszínelést követően megkezdődött a sérült gépjármű kiemelése. A műszaki mentés és az út megtisztítása várhatóan még több órát vesz igénybe. A forgalmat a rendőrök a szabadbattyáni lehajtónál leterelik, visszatérés a következő felhajtónál lehetséges.

https://www.veol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/maga-ala-szoritott-tobb-szemelyt-is-egy-oldalara-borult-autobusz-az-m7-esen-4929014/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=veol&fbclid=IwAR3eCrlCrzaiQlmLwfzxfRYf7J2ueTlsKdJ0sGvN79ewqLjSrdtRipa3gGQ

Jelentős a forgalom, így a torlódás is a Balaton déli partjától a főváros felé. A rendőrök javasolják, hogy a közlekedők indulás előtt tájékozódjanak és vegyenek igénybe alternatív útvonalakat. A Fejér megyei rendőrök kérik, aki teheti térjen le a balatonvilágosi csomópontnál a 64-es főútra Simontornya felé, majd a 61-es főút érintésével Dunaföldvárnál az M6-os autópályán tovább a főváros irányába. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!