biztonságos tanévkezdés

2021.09.07. 20:39

Ajándékot kaptak a kisiskolások a rendőröktől

Fényvisszaverő hátizsákot adtak át a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai két helyi általános iskola első osztályos diákjainak, közölte a rendőrség.

Kovács Erika

A Veszprémi Rendőrkapitányság napi használatra alkalmas fényvisszaverő hátizsákot ajándékozott 114 első osztályos tanulónak a tanévkezdés alkalmából szeptember 6-án.

A rendőrkapitányság évek óta együttműködik a Deák Ferenc Általános Iskolával, valamint a Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskolával. A két intézmény összesen öt első osztályában adtak át a rendőrség megelőzési munkatársai az iskolát kezdő elsősöknek a biztonságos közlekedést elősegítő hátizsákokat.

A tanévkezdés fokozott veszélyeket rejt a közlekedésben, különösen a gyermekekre nézve. A frekventált helyen található nevelési-oktatási intézmények környezetében a Veszprémi Rendőrkapitányság kiemelt rendőri jelenlétet biztosít szeptemberben az oktatás kezdetekor és a végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!