Alvó ismerősét fosztotta ki a kunszentmártoni fiú

A Pápai Rendőrkapitányság gyanúsítottként kihallgatta a 16 éves kunszentmártoni fiút.

A rendőrséget 2021. szeptember 28-án éjjel értesítette a sértett arról, hogy a 83-as számú főút melletti építkezésnél tartózkodik egy lakókocsiban és mialatt aludt, a nadrágzsebéből eltűnt az ott tartott több mint százezer forintnyi készpénze. A helyszínre érkező járőrök az adatgyűjtés során, a lakókocsi mellett elhelyezett gumiabroncs alatt hiánytalanul megtalálták az ellopott összeget, majd hamarosan igazoltatták a feltételezett elkövetőt is, akit előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

A 16 éves kunszentmártoni fiú elismerte a tettét. Elmondta, hogy az édesanyjával és a sértettel együtt érkezett a 83-as számú főút mellett folyó építkezéshez. Az éjszaka, egy hirtelen ötlettől vezérelve ellopta az elbóbiskoló sértett nadrágzsebében levő készpénzt, majd elrejtette azt a lakókocsi mellett.

A rendőrök a megtalált készpénzt visszaadták a jogos tulajdonosának, a fiatal ellen pedig kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!