Három karambolnál végeztek műszaki mentést megyénk tűzoltói

Szerdán három karambolnál végeztek műszaki mentést Veszprém megye tűzoltói. A három balesetben összesen ketten sérültek meg.

Forrás: Pápa HTP

Két személyautó karambolozott a 8-as főút 92-es kilométerénél, Devecser térségében – írja összefoglalójában a katasztrófavédelem. A járműveket egy szolgálatba tartó tűzoltó áramtalanította, a forgalmi akadályt az ajkai hivatásos egység szüntette meg. A balesetben senki sem sérült meg.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz a 834-es út 4-es kilométerénél, Nyárád térségében. A helyszínre műszaki mentés céljából a pápai hivatásos tűzoltók vonultak. Az egység áramtalanítást végzett és a forgalmat irányította a helyszínelő kiékezéséig. A két autóban egy-egy ember utazott, megsérültek, kórházba szállították őket.

Fotó: Pápa HTP

Lovason, a Határ utca végénél összehordott gallyak égtek. Balatonfüred önkormányzati egysége avatkozott be. Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén olajos rongyok égtek, amit a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók oltottak el.

Sziklaperemen rekedt egy kutya Ajkán, a Gárdonyi Géza utcánál. Az ajkai hivatásos tűzoltók mentőkötéllel emelték ki a tizenöt méteres mélységből az ebet.

Fotó: Ajka HTP

Árokba hajtott, és a tetejére borult egy személyautó a 710-es főút 12-es kilométere közelében, Papkeszi térségében. A műszaki mentést a pétfürdői hivatásos tűzoltók végezték, akik áramtalanították a hibrid jármű elektromos meghajtású részét, a helyszínelést követően kerekeire fordították a járművet, ezt követően végezték el a másik akkumulátor áramtalanítását is. A kocsiban ketten utaztak, nem sérültek meg.

Nagyalásony külterületén, a 8403-as úton olaj folyt az útra. A pápai hivatásos tűzoltók és a közútkezelő szakemberei itatták fel a kétszáz méter hosszan lévő szennyeződést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!