Kard ki kard! Karóval, bozótvágóval támadt egymásra két férfi Tapolcán

A Tapolcai Rendőrkapitányság egy 36 éves tapolcai és egy 24 éves lesenceistvándi férfi ellen folytatott büntetőeljárást, az ügyben befejezték a vizsgálatot.

Forrás: rendőrség

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 36 éves helyi és egy 24 éves lesenceistvándi lakos ellen – írja a police.hu.

Az eljárás adatai alapján a két személy 2020. május 30-án a déli órákban Tapolcán egymásra támadt. A 24 éves lesenceistvándi férfi először egy faléccel próbálta megütni haragosát, aki kitért támadója elől, majd a közelben lévő otthonába ment, ahonnan kezében két bozótvágó karddal ment vissza.

Fotó: rendőrség

A kiérkező járőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen azonosították, és nem sokkal később Tapolcán elfogták mindkét férfit. Ezután előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!