Hárman megsérültek egy veszprémi tűzben (frissítve)

Kigyulladt a 24 lakásból álló háromszintes, téglaépítésű társasházban az egyik földszinti lakás szobája Veszprémben az Egry-lakótelepen, a Zrínyi utcában csütörtökön reggel, közölte Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Kovács Erika

Forrás: Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság

A tüzet a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat (KMSZ) irányításával a veszprémi, pétfürdői és a balatonfűzfői tűzoltók oltották el.

Nehezítette az oltást, hogy a ház legalsó szintjén az ablakokat berácsozták, így oltáskor azt le kellett vágni, az égő lakásban ráadásul nagy mennyiségű hulladékot is felhalmoztak. A tűz okát vizsgálják. Információnk szerint három embert szállított kórházba a mentőszolgálat, egyikük fejsérülést szenvedett, kettő pedig enyhe füstmérgezést.

Tűz volt Balatonfüreden is, ahol kigyulladt egy használaton kívüli szálloda tetőtere szerdán késő este, itt a körülbelül 300 négyzetméteres tető fele elégett. A tüzet a KMSZ irányításával a veszprémi és a balatonfüredi tűzoltók oltották el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!