Újabb „dróncsapás” Veszprém megyében – videóval

A rendőrök visszatérő jelleggel ellenőrizték a 8-as számú főút városlődi szakaszát, melynek során egy élő állatokat szállító járművet kaptak rajta a szabályszegésen.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében a szabályszegők hatékonyabb kiszűréséért a Veszprém megyei rendőrök már drónnal is figyelik a kritikusabb forgalmi pontokat, mellyel biztonságos távolságból és helyzetből készítenek kiváló minőségű videófelvételeket az észlelt szabályszegésekről.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Forgalomellenőrző Alosztályának és a VMRFK Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Technikai Osztályának munkatársai 2021. szeptember 27-én délelőtt is ellenőrizték a 8-as számú főút városlődi szakaszának forgalmát drón bevetésével.

Az akció során a gyér forgalom ellenére egy Tapolca-környéki sofőr az általa vezetett marhákat szállító gépkocsival átlépte a dupla záróvonalat. A férfival szemben a rendőrök a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt szabálysértési feljelentést tettek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az elkövetkezendő időszakban is megyeszerte tart ilyen és ehhez hasonló ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedés résztvevőit, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!