Volt párjára és annak kedvesére támadt a nyílt utcán

Az Ajkai Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétségével vádolja azt a 26 éves férfit és 37 éves nőt, akik a nyílt utcán verekedtek össze Ajkán.

A vádirat szerint néhány nappal azután, hogy az elkövetők élettársi kapcsolata 2021 júniusában megszakadt, a nő meglátta a volt párját, amint a városban másvalaki társaságában sétál. Odament a párhoz, és a nőt szerelemféltésből tenyérrel arcon ütötte, majd közölte vele, elmondja az élettársának, hogy egy másik férfival látta.

A 37 éves elkövető bántalmazásától a nőnek sérülése nem keletkezett, és távozott a helyszínről, miközben a feldühödött vádlott a volt élettársára támadt, akit a kezében tartott telefonnal kétszer is arcon ütött.

A férfi erre ököllel szintén arcon ütötte, majd az ütéstől a földre került nőt a hajánál fogva megrángatta.

A kölcsönös bántalmazás következtében mindkét vádlottnak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, amelyek miatt mindketten kérték a másik megbüntetését.

Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és abban a volt élettársak próbára bocsátására tett indítványt.

Forrás: Veszprém Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!