80 éves nő lopott pénztárcát a pápai áruházban

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 80 éves nőt.

Forrás: pixabay.com

Egy állampolgár tett bejelentést 2021. október 13-án kora délután a Pápai Rendőrkapitányságon arról, hogy aznap délelőtt az egyik helyi áruházban eltűnt a bevásárlótáskája, melyben a kulcscsomóját, valamint a pénztárcáját tartotta, benne a személyes okmányaival és több mint 100 ezer forint készpénzzel együtt. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a sértett a táskáját az egyik bevásárlókocsiban felejtette, amit a tettes magához vett.

A nyomozók a feltételezett elkövetőt azonosították, majd a 80 éves helyi lakost 2021. október 20-án délelőtt előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Az asszony beismerte tettét és elmondta, hogy a bukszában talált készpénzt megtartotta, az okmányokat viszont egy utcai szemetesbe dobta, amit azóta már kiürítettek. A lakásában tartott kutatás alkalmával a rendőrök az ellopott készpénz nagy részét megtalálták és lefoglalták, majd 2021. október 22-én visszaadták a sértettnek. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!