Kórházi dolgozóra támadt egy ittasan őrjöngő nő Veszprémben

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy nő ellen, aki az ellátását végző kórházi dolgozóra támadt.

A 31 éves elkövetőt 2021. április 23-án szállították mentőautóval a veszprémi kórházba, mivel előzőleg egy veszprémi ház lépcsőházában, ittas állapotban zavartan viselkedett és kiabált – írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség.

A nő már a mentősökkel is tiszteletlen volt, szidalmazta őket és kiabált velük, majd a kórházi ellátása közben egyre hangosabban kiabált, a dolgozókat szidalmazta. A műszakvezető ápoló közelebb ment hozzá, hogy elmondja neki, milyen vizsgálatokat szeretnének elvégezni, mire az őrjöngő vádlott többször az ápolónő felé rúgott, majd meg akarta ütni. A magából kivetkőzött nőt végül a mentőápoló fékezte meg.

Az ügyészség az elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és abban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróság felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!