rendőrség

2021.10.31. 21:00

Ülésezett a Balatonfüredi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság által kezdeményezett, 2021. október 20-án 14 órától megtartott tanácskozáson a járás polgármesterei, az önkormányzatok és intézmények képviselői, valamint a rendőrség és társszerveinek meghívottjai vettek részt. A Járási Hivatalban megtartott rendezvény moderátora, Bognár Éva rendőr százados köszöntötte a jelenlevőket, majd ismertette a tanácskozás napirendi pontjait.

Nagy állami ünnepünk, október 23-a alkalmából a helyi önkormányzatok képviselői munkájuk elismeréséül öt kollégát jutalomban részesítettek.Vancsura Miklós rendőr alezredes, megbízott kapitányságvezető értékelte a Balatonfüredi járás közbiztonságát a 2021. év első 9 hónapjának adatai és mutatóinak tükrében, de kitért a járást érintő komolyabb bűncselekmények nyomozására, a gépkocsilopásokra, a betöréssorozat elkövetőinek, valamint a kábítószer-kereskedők elfogására is. Ismertette a rendőrkapitányság előtt álló, elvégzendő feladatokat és az elkövetkezendő időszakra kitűzött célokat is.

A rendezvény elöljárója, Anda György rendőr ezredes, megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes értékelte a rendőrkapitányság idei évi tevékenységét, méltatta az eddigi eredményeket, és egyben kiemelte az egyeztető fórum fontosságát.

A napirendi pontokat követően a résztvevők feltehették kérdéseiket és véleményükkel hozzászólhattak az elhangzottakhoz. A konstruktív partnerségi megbeszélés lényege a járás közbiztonsági szintjének megtartása és javítása érdekében folytatott együttműködés elmélyítése volt. - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!