A házfal állította meg az autót – Három balesethez vonultak vasárnap a Veszprém megyei tűzoltók

Vasárnap három balesetnél végeztek műszaki mentést a megye tűzoltói. Alsóörs közelében egy ember vesztette életét.

veszprem.katasztrofavedelem.hu

Fotó: Zirci ÖTP

Lesodródott az úttestről, majd átszakította a kerítést és egy út menti ház falának csapódott egy autó vasárnap reggel Nagyesztergáron, a Radnóti Miklós utcában. A zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autó a gázvezeték közelében csapódott a házfalnak, ezért a tűzoltók méréseket végeztek, szivárgást nem tapasztaltak. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A gépkocsivezető nem sérült meg a balesetben.

Fotó: Zirci ÖTP

Megcsúszott az úton és szalagkorlátnak ütközött egy személykocsi tegnap a 8-as főúton, Várpalotánál. A pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A járműben csak a sofőr ült, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Egymásba rohant három személykocsi a 71-es főúton, Alsóörs térségében. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen hatan utaztak, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, őket kórházba szállították. Az egyik autó vezetője nem élte túl a balesetet, a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!